Οδηγίες Εφαρμογής

Γενικές συμβουλές για την περιποίηση με τα προϊόντα της BIOLIQ

Οι κρέμες της BIOLIQ είναι ειδικά σχεδιασμένες για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες (25+, 35+, 45+, 55+) και για συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας σε γυναίκες και άνδρες. Εάν δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος, προτιμήστε τα προϊόντα που αντιστοιχούν στην ηλικία σας ώστε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.
Οι οροί της σειράς BIOLIQ PRO, τα προϊόντα BIOLIQ BODY και τα εξειδικευμένα προϊόντα BIOLIQ DERMO απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Επίσης, τόσο οι κρέμες όσο και οι οροί μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται και να δρούν συνεργειακά. Μία γενική προτεραιότητα στην χρήση όταν συνδυάζετε τα προϊόντα είναι η εξής:

 1. καθαρισμός της επιδερμίδας
 2. προϊόντα επίλυσης προβλημάτων, προϊόντα lifting, οροί
 3. προϊόντα τελικής περιποίησης (κρέμες ημέρας, νυκτός κ.λπ.).

Ο καθαρισμός με την σειρά BIOLIQ CLEAN

To BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού (Micellar Solution) χρησιμοποιείται καθημερινά για τον ήπιο αλλά άκρως σχολαστικό καθαρισμό του προσώπου, των ματιών και των χειλιών, ακόμη και την αφαίρεση αδιάβροχου makeup, χωρίς να χρειάζεται επαναληπτικό τρίψιμο.Καθαρισμός προσώπου με υγρό micellar
1. Χρησιμοποιήστε το διάλυμα καθαρισμού απλώνοντας την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα κομμάτι βαμβάκι ή ειδικό βαμβακερό δίσκο "ντεμακιγιάζ".2. Καθαρίστε κάνοντας κυκλικές κινήσεις γύρω και πάνω από τα μάτια, γύρω από τα χείλη και στις περιοχές του προσώπου (α', β', γ').
3. Για την βέλτιστη αφαίρεση make-up, αφήστε ένα κομμάτι ύφασμα ή βαμβάκι μουσκεμένο με το προϊόν πάνω στα βλέφαρα για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα αφαιρέστε το μακιγιάζ με μία γοργή κίνηση προς τα κάτω και προς τα έξω.
Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Το BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού έχει ένα επαναστατικό στόμιο με ενσωματωμένη βούρτσα σιλικόνης για τον άριστο και ήπιο καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας.BIOLIQ CLEAN Τζελ
1. Για να ανοίξετε την ροή προϊόντος, απλώς γυρίστε το στόμιο από την βάση του ξεβιδώνοντας κατά 180 μοίρες, ώσπου το βέλος να έρθει στην θέση "ΟΝ".2. Βρέξτε την κεφαλή σιλικόνης του στομίου με λίγο νερό και πιέστε το σωληνάριο ώστε να βγάλετε την επιθυμιτή ποσότητα προϊόντος πάνω στην κεφαλή.
3. Καθαρίστε την επιδερμίδα κάνοντας κυκλικές κινήσεις και μαλάξεις με την βούρτσα σιλικόνης.
4. Ξεβγάλτε το πρόσωπο και την βούρτσα με άφθονο νερό.
5. Γυρίστε την το στόμιο από την βάση του βιδώνοντας κατά 180 μοίρες, ώσπου το βέλος να έρθει στην θέση "OFF". Σε αυτήν την θέση το σωληνάριο είναι κλειστό.

Τα πιο γνωστά προϊόντα

 • BIOLIQ CLEAN SET
  BIOLIQ CLEAN SET
 • BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου
  BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου
 • BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια
  BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια

Προεπισκόπηση Καλαθιού

Το καλάθι αγορών είναι άδειο