Ποιοί Είμαστε

Aflofarm

Mία κορυφαία παραγωγός με πάθος για καινοτομία

Η σειρά καλλυντικών BIOLIQ παράγεται από την Aflofarm, μία φαρμακευτική εταιρεία με πιστοποίηση GMP (Ορθών Παρασκευαστικών Πρακτικών) και ανδιαμφισβήτητα η κορυφαία στον τομέα νέων τεχνολογιών. Με παρουσία σε πάνω από 70 χώρες και τεχνολογικά ασύγκριτες μονάδες παραγωγής φαρμακευτικών προδιαγραφών στην Πολωνία για πάνω από 25 έτη, η Aflofarm παρασκευάζει ένα ευρύ φάσμα συνταγογραφούμενων και μη φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών.

Πρόσφατα, καθώς εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς δερματο-καλλυντικών στις χώρες διανομής και με τα προϊόντα της να βρίσκονται στο Τοπ 10 της αγοράς στην κλάση τους, η Aflofarm επικεντρώνεται στην περαιτέρω εξέλιξη των σειρών της και την περαιτέρω επέκτασή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει αποδεχτεί την πρόκληση να προσφέρει σε κάθε γυναίκα και άνδρα, σε όλον τον κόσμο, τα καλύτερα καλλυντικά ως προς την ποιότητα, την καινοτομία, την ασφάλεια, την εύκολη εφαρμογή και τις τιμές.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στρατηγικός στόχος της Aflofarm είναι η δυναμική ανάπτυξη προϊόντων. Τα νέα προϊόντα αναπτύσσονται βάσει των τελευταίων επιστημονικών γνώσεων και καινοτόμων τεχνολογιών, καθώς και με την αξιοποίηση δραστικότατων φυτικών συστατικών. Η διαδικασία του σχεδιασμού νέων προϊόντων βασίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στις έρευνες της ίδιας της εταιρείας, ενώ η τεκμηρίωση των ερευνών πληροί τις αυστηρές τυπικές και νομικές απαιτήσεις της κατηγορίας του.

Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης - εργαστήρια και εγκαταστάσεις παραγωγής

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ο στόχος της Aflofarm είναι να διατηρεί την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της στο ακέραιο. Γι αυτό τον λόγο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ασφάλεια των προϊόντων της και αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη ως προς την τήρηση των προδιαγραφών διεθνών προτύπων (ISO, GMP, EMEA).

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ο τομέας Έρευνας και Ανάπτυξης χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό για τον σχεδιασμό προϊόντων σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και ανάγκες, αξιοποιώντας τον αποτελεσματικά στην βιομηχανική παραγωγή. Η ευρύτατη χρήση νέων τεχνολογιών εξασφαλίζει την κατάλληλη υψηλή ποιότητα και την διαρκή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών της Aflofarm, ώστε να ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες των πελατών.

 Οίκος Εταιρειών DiCO

H DiCO Professional Welfare Solutions είναι η αποκλειστική εκπρόσωπος όλων των προϊόντων της Aflofarm στην Ελλάδα. Η DiCO θεωρείται πρωτοπόρος στο τομέα των επαγγελματικών καλλυντικών στην Ελλάδα και την Κύπρο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς παρουσίας στο χώρο, και με σημαντικές καινοτομίες στην αγορά.

Οι αρχές της DiCO είναι η υψηλή ποιότητα στα προϊόντα, ο επαγγελματισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη και η βιο-οικολογική φιλοσοφία.

Η DiCO ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες που καθιέρωσαν την φιλοσοφία της φυσικής περιποίησης και της επί τόπου τεχνικής υποστήριξης σε επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα, ήδη από την δεκαετία του 90. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με εταιρίες ανά τον κόσμο με μεγάλη εξειδίκευση και ιστορία, που παράγουν υψηλής ποιότητας προιόντα παρέχοντας μοναδικές και προσιτές λύσεις στον τελικό καταναλωτή. Η εταιρική μας κουλτούρα διακατέχεται από υψηλό επίπεδο ήθους και συνέχειας απέναντι στους συνεργάτες μας.

Τα γραφεία της DiCO βρίσκονται στην Αθήνα, Τ.Θ. Γ40, 19014 Καπανδρίτι.
Περισσότερα για την DiCO θα βρείτε στο www.dico.gr.

Τα πιο γνωστά προϊόντα

  • BIOLIQ CLEAN SET
    BIOLIQ CLEAN SET
  • BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου
    BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου
  • BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια
    BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια

Προεπισκόπηση Καλαθιού

Το καλάθι αγορών είναι άδειο