Γιατί BIOLIQ;

H BIOLIQ είναι η ολοκληρωμένη, επαγγελματική σειρά δερμοκαλλυντικών, με φυτικά συστατικά και προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση προσώπου και σώματος. Ο ξεκάθαρος διαχωρισμός των προϊόντων σε αντιστοιχία με την ηλικία αλλά και σε αντιστοιχία με τις εκάστοτε δερματικές ανάγκες εγγυάται την εύκολη επιλογή του σωστού καλλυντικού. Η σειρά συνδυάζει υψηλή ποιότητα, αποδεδειγμένα αποτελεσματικά προϊόντα και συνθέσεις με φυτικά συστατικά.

Το απίστευτο με την BIOLIQ είναι ότι τα προϊόντα της συνδυάζουν την πολυτέλεια της υψηλής ποιότητας με οικονομικότατες τιμές, ώστε να προσφέρετε κάθε μέρα στο δέρμα σας, την περιποίηση που του αξίζει!

Η σύνθεση των δερμοκαλλυντικών BIOLIQ βασίζεται σε φυτικά και συμπηκνωμένα ενεργά συστατικά που λαμβάνονται μέσω μεθόδων εκχύλισης που εγγυώνται την διατήρηση των μοναδικών ιδιοτήτων τους. Η βάση της σειράς BIOLIQ είναι το εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου (Onopordum Acanthium) με τις ιδιαιτέρως αναγεννητικές του ιδιότητες. Χάρη σ' αυτές, τα δερμοκαλλυντικά BIOLIQ ενεργοποιούν την ανασύσταση του δέρματος, προωθώντας την ανανέωση και αναγέννησή του.

Τα αρώματα των δερμοκαλλυντικών BIOLIQ αναδίδουν την φιλοσοφία της σειράς: εξαιρετικά ευχάριστα αλλά πάντοτε ανάλαφρα, αντιπροσωπεύουν την ήπια αλλά αποτελεσματική δράση των φυτικών συστατικών και των συνθέσεων.

Τα πιο γνωστά προϊόντα

  • BIOLIQ CLEAN SET
    BIOLIQ CLEAN SET
  • BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου
    BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου
  • BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια
    BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια

Προεπισκόπηση Καλαθιού

Το καλάθι αγορών είναι άδειο